manifesto

provocări locale,
rezolvări sustenabile

Sustenabilitatea: aparent, o noțiune abstractă și complexă de care ne lovim câteodată ca de un zid. Costisitoare sau complicate la prima vedere, soluțiile sustenabile sunt de fapt acțiuni accesibile, cu impact puternic. Puse în folosul comunității, devin adevărata moștenire pentru generațiile viitoare.
Puterea exemplului pozitiv

Platforma Romania Unfolds urmărește povești din comunități autohtone, în care cheia rezolvării provocărilor locale are la bază o soluție sustenabilă. Aceste exemple de bune practici sustenabile sunt de fapt acțiuni accesibile, cu impact puternic. Puse în folosul comunității, devin adevărata moștenire pentru generațiile viitoare.

Un documentar pentru prezent și viitor

Fiecare episod al seriei de documentare surprinde în același timp și progresul autohton prin: cercetare în profunzime, jurnalism de calitate și imagini autentice care surprind o lume nouă, în plină transformare și ascensiune. În misiunea noastră de a prezenta cum comunitățile pot deveni o forță a binelui, avem susținerea partenerului Veolia, o companie de referință, cu expertiză în soluții inovatoare, adaptate vremurilor în care trăim.

Informația se transformă în soluții

Ca ambasador al transformării ecologice și lider mondial în gestionarea resurselor naturale, Veolia și-a asumat angajamentul de a mijloci accesul la informație și de a descoperi rezolvări sustenabile capabile să medieze impactul provocărilor actuale, contribuind activ la creşterea valorii educaţionale în comunităţile în care activează. Platforma Romania Unfolds inspiră societatea, mediul de afaceri și instituțiile publice către idei cu aplicabilitate durabilă.