video interviu

Grațian Mihăilescu: Cele mai sustenabile orașe și comunități din Europa și România.

Ce putem face fiecare dintre noi pentru a proteja mai bine mediul și comunitatea în care trăim.

Gratian Mihailescu photo
Grațian Mihăilescu are o experiență națională și internațională de peste 15 ani în domeniul dezvoltării, comunicării, politicilor publice și inovării. A studiat și a lucrat în Germania, Belgia, Italia, Ungaria, Serbia și SUA, a fost bursier al Comisiei Europene și a colaborat cu organizații precum Banca Mondială, Guvernul României sau Adunarea Regiunilor Europene. Este fondatorul UrbanizeHub, o comunitate de oameni pasionați și implicați, cu expertiză variată, oameni care vor să schimbe fața orașelor într-un mod smart și sustenabil.
Poluarea în orașe este dată, majoritar, de clădirile în care locuim cu toții, și de aceea, este esențial ca acestea să devină din ce în ce mai sustenabile. Este principala recomandare venită din partea lui Grațian Mihăilescu, fondator UrbanizeHub, într-un interviu acordat Romania Unfolds.

Care sunt cele mai sustenabile orașe din țara noastră și din Europa și ce putem face fiecare dintre noi pentru a proteja mai bine mediul și comunitatea în care trăim, aflați în interviul integral cu fondatorul UrbanizeHub